Știrile Curente

Meteo Horoscop
Nae-Simon Pleșca, criticat din nou
Deputatul PD Nae-Simion Pleșca a dat-o iar în bară. Parlamentarul a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de scriitorul Petru Cărare, care este ţintuit la pat. Internauţii au reacţionat prompt. ”Starea critică a poetului nu l-a împiedicat pe deputatul PD să-și lustruiască imaginea”, au comentat aceştia sarcastic. În replică, Nae-Simion Pleșca și-a explicat gestul printr-o... tradiție şi a șters mai târziu postarea cu pricina. 

Deputatul PD a pozat alături de Petru Cărare, care a împlinit 83 de ani. Nae-Simion Pleșca e așezat la o masă cu bucate și ridică un pahar de vin, în timp ce poetul e culcat pe o canapea, fiind bolnav. Comentariile acide au apărut imediat. 

Ulterior el a șters postarea de pe Facebook. Nu este pentru prima oară, când Nae-Simion-Pleșca stârnește reacții scandaloase. Întrebat odată de către reporterul postului nostru de televiziune despre averea fabuloasă a șefului său, oligarhul Vladimir Plahotniuc, răspunsul a fost unul pe măsură.

Încă o declarație sfidătoare din arhiva lui Nae-Simion Pleșca a fost atunci când a luat în derâdere că pământul nu este de vânzare pentru săraci, făcând luzii la contrastul izbitor dintre luxul în care trăiesc exponenții puterii și sărăcia, la care sunt condamnați oamenii de rând.

Nae-Simion Pleșca a devenit deputat pe listele Partidului Liberal Democrat, după care a trecut la PD. Parlamentarul nu a ezitat niciodată să-și etaleze luxul. Acesta deține proprietăți imobiliare de milioane de lei. Conduce o mașină de cel puțin un milion și jumătate de lei. Are trei firme, dintre care una i-a adus 1 milion 350 de mii de lei într-un an. Locuiește în centrul Chişinăului, într-o casă de 304 metri pătrați, cu mansardă. Celelalte venituri rămân însă un secret, pe care deputatul nu vrea să-l divulge, chiar dacă, potrivit legii, averea sa este subiect de interes public. 
 
13 February 2018 19:30 9
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717