Știrile Curente

Meteo Horoscop
Acuzații pentru câțiva activiști PD
Reprezentanții organizației teritoriale Ungheni a Platformei Demnitate și Adevăr îl acuză pe un membru al PD, care este și directorul Școlii de Sport din localitate, că a încercat, împreună cu mai mulți tineri, să împiedice buna desfășurare a unei întâlniri cu locuitorii satului Unțești din același raion. Cel vizat a refuzat să discute despre acest subiect, motivând că nu are timp.  O echipă a Platformei Demnitate și Adevăr era așteptată sâmbătă de către locuitorii satului Unțești în fața Casei de Cultură, unde urmau să discute despre pericolul pe care îl comportă votul mixt. Gheorghe Petic, unul dintre membrii Platformei DA, susține că la intrarea în sală îi așteptau patru tineri, printre care și Ion Lazăr, directorul Școlii de Sport din Ungheni, fost luptător K1, dar și membru al Partidului Democrat.
Reprezentanții Platformei Demnitate și Adevăr mai spun că membrii acestui grup le-ar fi spus sătenilor să nu vină la întrunire pentru că ar fi fost amânată pentru următoarea zi. Contactat de reporterul Jurnal TV, Ion Lazăr a declarat, după ce a ascultat întrebarea, că nu are timp să discute cu noi și a promis că va reveni, ceea ce nu s-a mai întâmplat. Iar purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, a spus că nu a fost informat despre acest incident.
Gheorghe Petic a adăugat că nu este pentru prima dată când aceleași persoane împiedică buna desfășurare a evenimentelor organizate de Platforma Demnitate și Adevăr în raionul Ungheni. 
14 February 2018 17:15 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717