Știrile Curente

Meteo Horoscop
Directoare acuzată de trafic de copii
Directoarea interimară a Școlii Profesionale nr. 2 din Chişinău, Valentina Dobândă, riscă până la 20 de ani de închisoare. Ea a fost reținută azi de procurori într-un dosar privind traficul de copii. În următoarele 30 de zile, femeia se va afla în arest la domiciliu.  În cabinetul directorului interimar s-au făcut percheziții, care au durat mai bine de cinci ore. Valentina Dobândă a refuzat că comenteze reținerea sa, dar avocatul acesteia susține că ea este nevinovată. Unul dintre elevii acestui colegiu ne-a povestit cum a fost dus în România, în vara anului trecut, împreună cu alți colegi, și a fost exploatat prin muncă. Un profesor afirmă însă că acțiunile procurorilor ar avea scopul de a prejudicia imaginea conducerii şcolii de meserii.
Procurorul de caz, Vladimir Moșneaga, a precizat că Valentina Dobândă este cercetată într-un dosar intentat în urmă cu câteva luni pentru trafic de copii, în care ea are statut de învinuit. Valentina Dobândă riscă până la 20 de ani de închisoare. 
14 February 2018 19:50 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717