Știrile Curente

Meteo Horoscop
Europa, cuprinsă de ninsori
O furtună de zăpadă a cuprins o mare parte a Europei. În Croaţia, stratul depus pe șosele a ajuns să măsoare un metru, provocând haos în trafic. În Bosnia și Herțegovina, mai multe localități au rămas izolate, iar în Spania a fost emis cod portocaliu de vreme rea.  Mai multe state europene se confruntă cu o iarnă grea. În Croaţia stratul de zăpadă atinge deja un metru în urma ninsorilor abundente, iar pe şosele s-au înregistrat deja peste 200 de accidente rutiere. Și în Bosnia a nins fără oprire câteva zile, iar zeci de localități au rămas izolate. Autoritățile au mobilizat pe străzi mai multe echipaje de deszăpezire.
În Spania a fost emis cod portocaliu de ger şi viscol în mai multe regiuni din nord-vestul țării. A nins la greu și în Rusia. Orașul Moscova stă sub zăpadă, fiind necesară intervenția armatei să ajute autoriţăţile în deblocarea drumurilor. În sud-vestul Chinei, în schimb, natura oferă spectacol. Gerul a transformat o cascadă înaltă de 30 de metri într-un uriaș zid de gheaţă, care a atras mii de turiști în regiune. 
06 February 2018 17:11 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717