Știrile Curente

Meteo Horoscop
Destinații uimitoare
Districtul Shibuya din Tokyo este locul pe care orice turist aflat în Japonia trebuie să îl viziteze. Acesta este cel mai popular district din Tokyo în ceea ce privește cumpărăturile și distracția.

Dacă un japonez vrea să se distreze în weekend, Shibuya este locul în care merge. Dacă o domnișoară vrea să își îmbunatățească garderoba, merge tot în Shibuya. Atunci când apare un nou film, japonezii preferă cinematografele din Shibuya. Pentru că este centrul distracției și al noutății, acesta bate recordul la numărul pietonilor care traversează în același timp de pe un trotuar pe altul. Numărul acestora ajunge la aproximativ 2500, iar timpul alocat pentru aceștia este de 1 minut. Intersecția devine un adevărat furnicar atunci când culoarea semaforului pentru pietoni se schimbă în verde. 
07 February 2018 07:07 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717