Știrile Curente

Meteo Horoscop
Îndură frigul pentru a-și crește nepoata
Scrie povești și vinde cărțuliile în stradă, chiar și pe un ger cumplit. Totul pentru a-și întreține nepoata, rămasă orfană după ce și-a pierdut mama în urma unei boli crunte. Este vorba despre o bătrânică, locuitoare a orașului Ekaterinburg din Rusia. Cazul ei a ajuns la inimile multora.  Femeia în vârstă de 88 de ani, originară din Ekaterinburg, își crește de una singură nepoata, după ce și-a pierdut fiica, răpusă de cancer.
Pensia bătrânei abia îi ajunge însă pentru produse alimentare. Așa că a decis din puținul buget de care dispune să publice cărți cu povești scrise chiar de ea, cu ilustrațiile alb-negru ale fiicei sale decedate. Acestea sunt tipărite pe hârtie de ziar, care e cea mai ieftină. Mai apoi le vinde în stradă trecătorilor, chiar și pe ger. O astfel de carte costă 30 de ruble, echivalentul a aproape nouă lei moldovenești. Femeia își petrece timpul în stradă chiar și până la cinci ore, deoarece scopul ei este de a vinde măcar 20 de exemplare pe zi. După ce povestea ei a ajuns pe rețelele de socializare, dar și în presă, o lume întreagă i-a sărit în ajutor. Mai mult, bătrâna s-a ales și cu o mașină de scris. Visul femeii este să publice o carte în culori, tot cu ilustrațiile fiicei sale răposate. 
07 February 2018 19:38 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717