Știrile Curente

Meteo Horoscop
Năstase: Vom veni cu oameni integri
Ne-am angajat să venim cu o garnitură de oameni integri și profesioniști pentru viitorul Parlament. În același timp, principiile colaborării cu Partidul Acțiune și Solidaritate le includ și pe cele ale parității și reciprocității. Sunt câteva dintre declarațiile făcute de către președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, la un post privat de televiziune. Împreună cu jurnalistul Vlad Țurcanu s-a discutat despre blocul electoral format între cele două formațiuni.  Președintele Platformei Demnitate și Adevăr a vorbit despre modul în care a fost constituit blocul electoral cu Partidul Acțiune și Solidaritate.
Andrei Năstase a fost rugat să comenteze declaraţiile președintelui PAS, Maia Sandu, care a subliniat că nu poate fi vorba de principiul parității și egalității la întocmirea listelor. Anunțul despre crearea unui bloc la parlamentarele din 2018 între Partidul Acțiune și Solidaritate și Platforma Demnitate și Adevăr a fost făcut la sfârșitul lunii noiembrie 2017. 
07 February 2018 19:49 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717