Știrile Curente

Meteo Horoscop
Nordul Franței, paralizat de ninsori
Ninsorile abundente au paralizat mai multe regiuni din nordul Franței, inclusiv capitala țării. La Paris, deși stratul de zăpadă este de doar câțiva centimetri, pe străzi a fost un adevărat haos, cu ambuteiaje kilometrice. Mai mult, din cauza vremii, a fost închis Turnul Eiffel.  Autoritățile din 27 de regiuni ale Franței, printre care și cele din capitală, au emis o avertizare de ninsori. Presa din hexagon scrie că s-au format ambuteiaje de peste 700 de kilometri. Depășiți de situație, mai mulți șoferi și-au abandonat maşinile în mijlocul străzii şi și-au continuat drumul pe jos.
Probleme au fost însă și în transportul public, întrucât autobuzele care deserveau Parisul şi suburbiile au fost retrase de pe linie, cu mult înainte de sfârşitul programului. Din cauza vremii nefavorabile, autoritățile au hotărât să închidă Turnul Eiffel. Potrivit meteorologilor, va ninge și în această noapte, iar temperaturile vor coborî până la minus 10 grade Celsius. 
07 February 2018 17:09 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717