Știrile Curente

Meteo Horoscop
Sediu de partid în primărie
„Partidul Șor” și-ar fi ales un nou sediu. Şi nu unul oarecare, dar tocmai clădirea Primăriei oraşului Orhei. Reprezentanții formațiunii politice infirmă acest lucru, dar filmările făcute la faţa locului vorbesc de la sine. Responsabilii din cadrul Autorității Naționale de Integritate invocă un real conflict de interese, deoarece Ilan Şor nu are dreptul să dea partidului său spaţiul ce aparține administrației publice locale.  Astfel a fost întâmpinată echipa noastră de filmare de către gardienii de la Primăria Orhei. Întrebați dacă în clădirea administrației publice locale se află şi sediul „Partidului Șor”, aceștia au refuzat să ne răspundă. Asta deși pe ușa unui birou de la parter se vedeau clar abțibilduri cu simbolul formațiunii. Nu a fost mai vorbăreț nici un bărbat care a ieșit din acel cabinet.
Purtătorul de cuvânt al „Partidului Șor”, Alina Șargu, a infirmat faptul că noul sediu al formațiunii s-ar afla în clădirea Primăriei.
O convorbire telefonică a paznicului cu o persoană necunoscută ne face să credem că realitatea e alta.
Ulterior, un telespectator din Orhei ne-a expediat imagini video, care confirmă faptul că reprezentanţii „Partidului Şor” stau şi în clădirea Primăriei, nu doar la sediul de pe strada Vasile Lupu. Solicitaţi să comenteze situaţia din Orhei, responsabilii din cadrul Autorității Naționale de Integritate au spus că Ilan Shor a încălcat legea, dacă a ales clădirea Primăriei pentru formaţiunea sa. Eugen Vițu a spus că instituţia pe care o reprezintă se va autosesiza pe marginea acestui caz.
Viceprimarul de Orhei Marina Cravcenco, responsabilă de „probleme economice, buget și finanțe”, a refuzat să abordeze acest subiect pe motiv că este într-o ședință, iar apoi nu a mai răspuns la telefon. 
07 February 2018 19:48 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717