Tradiţional, după gala Oscar, actorii participă la mult-așteptata petrecere Vanity Fair, organizată imediat după decernarea trofeelor. De la eveniment nu a lipsit nicio vedetă. Mai mult, la chef şi-au făcut apariţia şi mulţi dintre actorii care nu au fost invitaţi la gala premiilor Oscar. Toţi au avut grijă să arate senzaţional, cu ţinute dintre cele mai spectaculoase.

La petrecerea Vanity Fair, organizată în Beverly Hills, vedetele au optat pentru ţinute mai lejere, în culori neutre. Negrul, albul și griul au fost nuanţele care au predominat.

Interpreta Selena Gomez a atras toate privirile într-o rochie argintie, cu detalii care imitau nasturii. De altfel, anume aceste accesorii au fost cele care au atras atenția.

Şi cântăreaţa Taylor Swift a făcut senzaţie la petrecere cu o rochie neagră, cu un decolteu adânc. Kate Bosworth a purtat însă o rochie cu o croială simplă în partea de jos, dar toată atenția a fost atrasă de volanele din partea de sus.

O alegere ceva mai îndrăzneață a făcut-o Diane Kruger, care a optat pentru o rochie marsala. Cum era de aşteptat, în centrul atenţiei a fost actorul Leonardo DiCaprio, care nu a renunţat la statueta de aur nici la petrecere. Accesul jurnaliştilor la distracţia de după gala Oscar a fost permis doar la început. Astfel că pe internet au apărut doar poze postate de vedetele prezente la eveniment. Petrecerea este organizata anual de revista Vanity Fair.