Image-Description
Imagini șocante la Bălți: Un bărbat lovește și umilește un copil, în timp ce soția acestuia îl insultă și-l filmează
Social 12 august 2020, 21:02 | 2990

Un copil încearcă să se ascundă în copac, plânge și țipă în timp ce este tras cu violență de picioare și urechi, agresat, umilit și impus să-și ceară scuze în timp ce este filmat. Scenele șocante au fost filmate într-o curte din orașul Bălți, ajungând virale pe rețelele de socializare.

Scandalul a degenerat după ce fratele copilului agresat i-a luat apărarea, lovindu-l pe agresor. Acum poliția spune că are în gestiune mai multe plângeri reciproce din partea celor implicați în conflict și urmează să clarifice circumstanțele pentru a stabili vinovăția fiecăruia.

Potrivit martorilor, totul a pornit după ce băiatul, care se dădea într-un scrânciob, n-ar fi vrut să-i cedeze locul unei fetițe - fiica agresorului. Copila s-ar fi plâns tatălui ei că băiatul a bătut-o, deși martorii scriu pe rețelele de socializare că n-a fost așa și că băiatul doar ar fi aruncat o pietricică în direcția ei după ce ea i-ar fi spus că îl lovește cu piatra dacă nu-i cedează locul.

După ce i-a plâns tatălui că ar fi fost bătută, acesta, fără să stea mult pe gânduri, s-a năpustit asupra băiatului, care a încercat să fugă într-un copac din calea bărbatului furios. N-a reușit însă, iar acesta l-a tras de picioare și urechi, băiatul căzând la pământ. În timp ce copilul plânge, își cere scuze și imploră să fie lăsat în pace, bărbatul urlă și se tot avântă spre el, insultându-l.

În tot acest timp, soția agresorului filmează scenele dintr-o parte, insultând și ea copilul și impunându-l să-și ceară scuze în fața camerei. Deși copilul o face, cei doi soți oricum continuă să agreseze copilul.

Martorii mai spun că agresorul ar fi polițist. „Familia bărbatului spune că bunica lui e alcoolică, dar nu este așa, ei doar se apără cu asta. Copilul e bun și deștept, iar bărbatul își permite prea multe. Soția lui îl filma pe băiat, impunându-l să-și ceară scuze și insultându-l. Acest bărbat lucrează în organele de drept. Astfel de oameni nu pot să-i apere pe alții, odată ce sar la bătaie la un copil neajutorat”, este mesajul unei femei care a fost martoră la acest caz.

De cealaltă parte, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți a precizat pentru Jurnal.md că bărbatul a fost anterior polițist, dar că nu mai activează de ani buni.

Peste ceva timp, fratele mai mare al copilului agresat a venit în apărarea lui și l-a luat la pumni pe agresor.

„În legătură cu imaginile apărute în spațiul public, unde un copil este agresat de un adult, poliția Vă informează: La data de 9 august, poliția din Bălţi a fost alertată pe faptul agresării unui minor de către o persoană adultă. În rezultatul cercetării cazului, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 38 ani, aflându-se în curtea unui bloc de locuit, a agresat fizic un minor de 12 ani. Pentru stabilirea gravității leziunilor corporale, copilul a fost îndreptat la expertiza medico-legală. Audiat de polițiști, bărbatul și-a motivat acţiunile sale prin faptul că minorul ar fi agresat-o fizic pe fiica sa. Ca urmare a incidentului, în aceeaşi zi, între fratele minorului maltratat şi bărbatul de 38 de ani a avut loc o altercaţie, în procesul căreia ultimul a fost agresat fizic. La moment, în gestiune se află mai multe plângeri reciproce din partea participanţilor la conflict. Poliția urmează să stabilească toate circumstanţele şi vinovăţia fiecărui din ei”, precizează Inspectoratul de Poliție Bălți.

Atenție! Urmează limbaj licențios și imagini care vă pot afecta emoțional!

https://www.jurnal.md/ro/news/f313e8b7d8476834/imagini-socante-la-balti-un-barbat-loveste-si-umileste-un-copil-in-timp-ce-sotia-acestuia-il-insulta-si-l-filmeaza.html

Imagini șocante la Bălți: Un bărbat lovește și umilește un copil, în timp ce soția acestuia îl insultă și-l filmează Posted by Jurnal.md on Wednesday, 12 August 2020

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie