Moldmetal sprijină cultura și educația în Republica Moldova
Advertorial 13 septembrie 2023, 12:13 | 2992

Moldmetal, o companie fondată de către doi oameni de afaceri, care activează în Estul Europei, în special în România și Republica Moldova, s-a angajat să aducă un suflu nou în cultura și educația din Republica Moldova. Furnizor de produse metalurgice și ciment, Moldmetal a reușit să promoveze și schimbul cultural pe ambele maluri ale Prutului. Astfel, compania a organizat un eveniment special de donație pentru patru licee din Chișinău a 500 de exemplare a cărții "Specii", semnată de Cristian Fulaș.

Această inițiativă are drept scop sprijinirea instituțiilor de învățământ și culturale din Republica Moldova, și promovarea lecturii în rândul tinerilor și comunității.

În România, Moldmetal este sponsorul principal al prestigioasei reviste de cultură, TIMPUL, iar în Republica Moldova, compania a început un program de sprijinire a inițiativelor culturale și educaționale cu impact direct în comunități. Moldmetal va continua să se implice în astfel de evenimente pentru că oamenii din companie știu că cea mai bună cale pentru progresul unei națiuni este educația și cultura.

Opinia ta contează. Comentează!