Năstase, apel către alegători și candidați
Politic 17 mai 2018, 17:22 | 2164

Cu două zile înainte de alegeri, candidatul unic al Platformei Demnitate și Adevăr, Partidului Acțiune și Solidaritate și Partidului Liberal Democrat din Moldova, Andrei Năstase, vine cu un apel către alegători, dar și pentru reprezentanții partidelor de dreapta. Pe pagina sa de Facebook, Năstase a publicat un mesaj video, în care le-a cerut celor din urmă să se retragă. Năstase nu a menționat nume. Cu toate acestea, reacțiile nu au întârziat să apară. Tot pe Facebook.

Concurentul electoral Andrei Năstase susține că poate obține o victorie la scrutinul din 20 mai. Silvia Radu și Ion Ceban au respins anterior acuzațiile aduse. Andrei Năstase a venit și cu un apel către reprezentanții partidelor de dreapta.

Deși nu au fost menționate nume, unii au reacționat. Pe pagina sa de Facebook, Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal condus de Mihai Ghimpu, a spus că nu va da curs acestui îndemn.

Iar candidatul Partidului Unității Naționale, Constantin Codreanu, a scris succint pe pagina sa de Facebook că, cităm: Prima parte a răspunsului meu: “Uneori, pierzi războiul, dar câștigi pacea”.

Alte reacții nu au mai fost.

Opinia ta contează. Comentează!