Image-Description
Diacov, la „Secretele Puterii”, despre frauda electorală din circumscripția sa electorală (VIDEO)
Politic 10 octombrie 2019, 10:15 | 1812

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a vorbit despre situația din circumscripția sa electorală, cu nr.40 (Cimișlia-Basarabeasca), acolo unde în cadrul alegerilor 24 februarie au dispărut 107 voturi de la principalul său contracandidat, socialistul Piotr Pușcari.

Comentând în emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, unde i-a fostprezentat un reportaj realizat încă în luna martie de Cotidianul în localitatea Batîr din raionul Cimișlia, unde contracandidatului lui Diacov, Piotr Pușcari, i-au fost trecute în procesul verbal 0 voturi, chiar dacă acumulase 107, Diacov a declarat că nu are nicio legătură cu această presupusă fraudă.

Deputatul PDM afirmă că a fost surprins chiar el de faptul că în procesul verbal au fost trecute zero voturi. Mai mult, Diacov a mai spus că nu are nimic împorivă dacă va fi ințiată o anchetă penală în acest caz, iar cei care vor fi găsiți vinovați vor fi trași la răspundere.

Conform rezultatelor din circumscripția cu nr. 40, Dumitru Diacov a câștigat la o diferență de doar 172 de voturi în fața socialistului Piotr Pușcari. Astfel, cele 107 voturi au cântărit greu în stabilirea câștigătorului mandatului de deputat în această circumscripție, a menționat realizatorul emisiunii „Secretele Puterii”, Alex Cozer.

Opinia ta contează. Comentează!