O fetiță de patru ani a fost lovită de o mașină în timp ce trecea strada regulamentar
Social 13 septembrie 2019, 17:44 | 1034

O fetiță de patru ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină în timp ce trecea strada împreună cu mama ei. Accidentul a avut loc pe bulevardul Dacia din Chișinău. Urmează detalii și alte știri.

Potrivit poliției, accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 19.00. Fetița și mama ei traversau strada regulamentar. La volanul automobilului se afla un tânăr de 28 de ani. Fetița a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” pentru îngrijiri medicale. În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar circumstanțele producerii accidentului se stabilesc.

Accident violent la intrarea în satul Hiliuți, raionul Fălești. O autocisternă a derapat de pe carosabil și s-a răsturnat ieri, în jurul orei 17:00. Trei persoane au fost transportate la spital. Potrivit ofițerului de presă al IP Fălești, autocisterna era condusă de un bărbat în vârstă de 60 de ani, care mai avea drept pasageri două persoane, de 66 și, respectiv, 54 de ani. Șoferul nu a reușit să adapteze viteza corespunzătoare, a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat.

Cadavrul unui bărbat de 54 de ani a fost găsit într-o clădire părăsită din raionul Cahul. A fost reținut un suspect, un bărbat de 40 de ani. Potrivit ofițerului de presă al IP Cahul, Cristina Ciobanu, tragedia ar fi avut loc la data de 10 septembrie. Doi indivizi au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat, între ei s-a iscat un conflict. Bărbatul de 40 de ani, locuitor al raionului Cahul, i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri, iar în urma leziunilor grave, acesta a decedat. Suspectul riscă acum până la 15 ani de închisoare.

Un incendiu a izbucnit în această dimineață într-un hotel din centrul Chișinăului. Două persoane, care se aflau în camera cuprinsă de flăcări, au ajuns la spital. La faţa locului au fost trimise 4 autospeciale de intervenţie. Focul a afectat bunuri materiale dintr-o cameră de la etajul şase, iar un bărbat şi o femeie au avut de suferit. Bărbatul s-a ales cu arsuri de gradul I pe mâini şi faţă, iar femeia - cu o intoxicaţie uşoară. Circumstanţele şi cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie