Un accident cu final tragic a avut loc în apropierea satului Iordanovca, raionul Basarabeasca
Social 30 iunie 2022, 15:42 | 676

Accident cu final tragic în apropierea satului Iordanovca, raionul Basarabeasca. Un automobil în care se aflau doi tineri de 28 și 26 de ani a derapat de pe traseu și s-a răsturnat. Impactul a fost fatal pentru pasagerul din automobil, un polițist de 26 de ani, angajat al Inspectoratului de Politie din Basarabeasca. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Un bărbat de 43 de ani din Chișinău a fost reținut în flagrant, în timp ce intenționa să vândă droguri. Grupul suspectat de circulația ilegală a drogurilor a fost documentat de către polițiști și procurori pe parcursul lunii iunie. Astfel, într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei a fost depistat un laborator de creștere a marijuanei în condiții de seră. Proprietarul apartamentului, un bărbat de 27 de ani, a organizat un mini atelier destinat creșterii plantelor de cânepă, cu utilizarea diferitor utilaje. Suspecții și-au recunoscut vina. Dacă vor fi găsiți vinovați, ambii riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

180 kg de tutun de narghilea au fost găsite într-un autocar de linie internațională care traversa postul vamal Costești. Marfa era ascunsă în autocarul înmatriculat în România, dar care se deplasa din Republica Moldova spre Italia. Serviciul Vamal precizează că în baza analizei de risc și a unor informații operative, mijlocul de transport a fost supus unui control detaliat. Astfel, au fost depistate 180 de pachete, a câte un kilogram fiecare, cu tutun de narghilea, ascunse într-un loc special adaptat, în podeaua din partea stângă, de lângă roată. Marfa a fost confiscată, mijlocul de transport a fost reținut, iar cercetările continuă pentru a fi stabilite toate circumstanțele. Făptașul riscă amendă.

Un polițist de 26 de ani, angajat al Inspectoratului de Politie din Basarabeasca, a murit, după ce mașina în care se afla în calitate de pasager a derapat de pe traseu și s-a răsturnat. S-a întâmplat miercuri seara în jurul orei 21:00, în apropierea satului Iordanovca, raionul Basarabeasca. Polițistul a fost transportat de urgenta la spital, unde la scurt timp a decedat. Oamenii legii cercetează cazul.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie