Image-Description
Tragedie la Ștefan Vodă: Șase oameni au murit după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un TIR // FOTO
Social 27 noiembrie 2021, 20:45 | 2850

Șase persoane și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a fost lovită frontal de un TIR ieșit pe contrasens. Tragedia s-a produs în această dimineață, în localitatea Popeasca, raionul Ștefan Vodă.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 06:56. Potrivit informațiilor îregistrate, în urma accidentului între un autocamion TIR și Chrysler Voyager mai multe persoane au rămas blocate între fiare.

Preliminar s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani, conducând un camion de marca „MAN”, a ieșit la depășirea unui tractor fără a se asigura și a tamponat frontal un automobil de marca „Chrysler”, înmatriculat în România.

În consecință, conducătorul automobilului și cei cinci pasageri au decedat pe loc, până la sosirea ambulanței. Printre persoanele decedate nu sunt minori. Salvatorii au efectuat de urgență lucrări de deblocare.

În autocamionul avariat se aflau două persoane. Șoferul autocamionului nu a avut de suferit, iar pasagerul a primit diverse traumatisme și a fost preluat la spital pentru îngrijiri medicale.

La moment, la fața locului se află serviciile specializate care oferă suport rudelor și stabilesc toate circumstanțele.

În ultimele, 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 68 situații de risc.

accacc
accacc
accacc

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie