Proiectul Jurnal TV ”Asfalt de Moldova” revine într-un nou format.
Social 18 septembrie 2020, 20:25 | 1342

Proiectul Jurnal TV ”Asfalt de Moldova” revine într-un nou format. Neschimbată rămâne frumusețea poveștilor auzite de la oamenii, care locuiesc pe ambele maluri ale Nistrului. Alex Fosa a umblat prin sate în lung și-n lat, ca să înțeleagă un lucru - râul Nistru nu este un impediment în calea relațiilor de prietenie, de familie sau de oricare altă natură.

În cadrul proiectului ”Asfalt de Moldova: între două maluri”, vom încerca să înțelegem cum se leagă proiectele comune ce generează dezvoltarea afacerilor în domeniul turismului și promovarea bilaterală a localităților.

Suntem în căutarea de oameni, care mișcă lucrurile din loc pe ambele maluri ale Nistrului. Vom umbla brambura prin satele ce se dezvoltă armonios în apropierea râului. Vom trece Nistrul ca să cunoaştem şi localităţile cu care se învecinează şi au o comunicare eficace atât în plan personal, cât şi economic.

Scopul acestui tur este de a demonstra cât de uniţi sunt moldovenii, oriunde s-ar afla. În cazul nostru, Nistrul va uni destine şi oameni care gândesc şi simt la fel. În fiecare duminică, de la 17:30 fii alături de Asfalt de Moldova: Între două Maluri!

Opinia ta contează. Comentează!