Image-Description
Trăsnăile lui Putin, la Paris: La toaletă, cu șase însoțitori și bodyguardul după el (VIDEO)
Externe 13 decembrie 2019, 14:33 | 6538

La summitul privind Ucraina de luni, de la Champs Elysees din Paris, liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, probabil că nu s-a simțit deloc în siguranță, scrie tabloidul german Bild.

La început, după cum arată imaginile video, a mers la toaleta palatului, însoțit de șase însoțitori. Apoi, Putin a apărut în sala de ședințe cu o gardă de corp cu fizic amenințător și înarmată. Pentru negocierile cu președintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Angela Merkel și președintele ucrainean Vladimir Zelenski, aceasta namila a fost acreditata ca membru al delegației.

Fostul șef al unuia dintre serviciile de informații germane a declarat pentru Bild că situația a fost una scandaloasă. ”Putin își permite astăzi orice. Acest lucru se întâmplă pentru că lumea îi permite (sa se comporte astfel)”.

„Prezența unei garzi de corp înarmate în sală în timpul acestor negocieri este o provocare deschisă și o amenințare… Imaginați-vă că fiecare delegație va face acest lucru – adica vor veni fiecare ca cate o mica armată în sala de negocieri! ”, relatează publicația.

Opinia ta contează. Comentează!