Image-Description
Octavian Țîcu, despre invalidarea alegerilor: Regimul ne-a arătat că opoziția antioligarhică este pe calea cea dreaptă
Politic 20 iunie 2018, 07:41 | 12965

Frica regimului este atât de mare încât a ucis chiar vaca sacră a democrației - votul ca principiul suprem de reprezentativitate. Dincolo de aceasta linie roșie nu mai există cale de întoarcere, a scris istoricul Octavian Țîcu pe pagina sa referindu-se la invalidarea alegerilor locale din 3 iunie.

„În sfârșit romanii, europeni, americanii și alți exponenți a ceea ce numim democrație liberală și civilizație occidentală au înțeles cu cine au de-a face - cu o guvernare criminală care are față europeană. Mai departe orice susținere pentru regim este catastrofală pentru partenerii externi. Iar de aici pentru regim tot nu există cale de întoarcere”, a adăugat Octavin Țîcu.

Totodată, analistul politic spune că „prin această decizie regimul ne-a arătat că opoziția antioligarhică și cei care o susțin sunt pe calea cea dreaptă, iar căderea sistemului inevitabila. Într-un fel - este o mare victorie”.

Ce inteleg eu din aceasta decizie de nevalidare sunt trei lucruri:

1. Frica regimului este atat de mare incat a ucis chiar vaca sacra a democratiei - votul ca principiul suprem de reprezentativitate. Dincolo de aceasta linie rosie nu mai exista cale de intoarcere!

2. In sfarsit romanii, europeni, americanii si alti exponenti a ceea ce numim democratie liberala si civilizatie occidentala au inteles cu cine au de-a face - cu o guvernare criminala care are fata europeana. Mai departe orice sustinere pentru regim este catastrofala pentru partenerii externi. Iar de aici pentru regim tot nu exista cale de intoarcere!

3. Prin aceasta decizie regimul ne-a aratat ca opozitia antioligarhica si cei care o sustin sunt pe calea cea dreapta, iar caderea sistemului inevitabila. Intr-un fel...este o mare victorie!

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie