O copilă de 13 ani a murit pe loc, iar alți trei oameni au ajuns în stare gravă la spital
Social 15 octombrie 2019, 22:02 | 3181

O copilă de 13 ani a murit pe loc, într-un accident care s-a produs în satul Blindeşti, raionul Ungheni. Alți trei oameni, două femei și un bărbat, au fost transportați la Spitalul raional cu diverse traumatisme. Nenorocirea s-a întâmplat după ce șoferul, un tânăr de 21 de ani, a pierdut controlul mașinii şi s-a lovit puternic de un copac. Anchetatorii susțin că tânărul circula fără permis de conducere, dar NU era în stare de ebrietate.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs luni seara, aproape de ora în 9. Șoferul, un tânăr de 21 de ani, locuitor al satului Sculeni, a derapat de pe traseu și a ajuns într-un copac. Lovitura a fost fatală pentru o fată de 13 ani, care se afla pe bancheta din spate. Alte două tinere și un bărbat au fost transportați de urgență la Spitalul Raional Ungheni. Potrivit unei rude a fetei, care a murit, ea plecase la repetiție, la dansuri.

Mama copilei de 13 ani povestește că i-a permis fetei să meargă la plimbare după repetiții, însă doar până la ora 21:00. Ea spune că fiica sa a mers în comuna Sculeni cu prietenii, la o cafea, și nu s-a mai întors.

Femeia nu știe prea multe despre cel care conducea mașina.

Poliția desfășoară o anchetă, pentru a afla toate circumstanțele acestui accident. 

Opinia ta contează. Comentează!