Cea mai accesata, saptamana aceasta, a fost stirea cu raspunsul dat de Filat Maiei Sandu, care l-a intrebat „unde-s banii furati”. In replica, Vladimir Filat a spus ca Maia Sandu este „glumeata” si i-a sugerat sa se documenteze mai bine. Un record a inregistrat si transmisiunea live pe rețelele de socializare a emisiunii „Secretele puterii”, la care a fost Filat - aproximativ 230 de mii de vizualizari.

Printre cele mai accesate stiri in saptamana curenta este si cea despre isprava unei soferite de 18 ani din Romania, care a distrus patru masini dintr-o lovitura chiar in ziua in care a primit permisul de conducere.

In topul celor mai citite stiri a ajuns si scandalul de la Spitalul Republican, dupa ce seful institutiei a fost acuzat ca se face vinovat de exodul masiv al subalternilor sai. Mai mulți angajati ai institutiei au semnat o petitie in care se plang pe managementul defectuos si legatura apropiata dintre seful spitalului, Anatol Ciubotaru, si fostul lider al PD Vladimir Plahotniuc.