Cele mai citite știri pe Jurnal.md
Social 14 februarie 2020, 22:23 | 845

Declaratiile făcute de Vladimir Filat la Jurnal TV, în cadrul primei sale apariții televizate de când se află in libertate, au adunat cele mai multe accesari pe portalul Jurnal.md sptamana aceasta.

Cea mai accesata, saptamana aceasta, a fost stirea cu raspunsul dat de Filat Maiei Sandu, care l-a intrebat „unde-s banii furati”. In replica, Vladimir Filat a spus ca Maia Sandu este „glumeata” si i-a sugerat sa se documenteze mai bine. Un record a inregistrat si transmisiunea live pe rețelele de socializare a emisiunii „Secretele puterii”, la care a fost Filat - aproximativ 230 de mii de vizualizari.

Printre cele mai accesate stiri in saptamana curenta este si cea despre isprava unei soferite de 18 ani din Romania, care a distrus patru masini dintr-o lovitura chiar in ziua in care a primit permisul de conducere.

In topul celor mai citite stiri a ajuns si scandalul de la Spitalul Republican, dupa ce seful institutiei a fost acuzat ca se face vinovat de exodul masiv al subalternilor sai. Mai mulți angajati ai institutiei au semnat o petitie in care se plang pe managementul defectuos si legatura apropiata dintre seful spitalului, Anatol Ciubotaru, si fostul lider al PD Vladimir Plahotniuc.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie