Și la Curtea de Apel, după pronunțarea deciziei, învinuiții au spus că nu își recunosc vina, dar și-au ascuns fețele.

Procurorul de caz susține că după recalificarea infracțiunii, pedeapsa va fi mai aspră. Care ar fi aceasta, nu se știe, deocamdată. Iar despre rezultatele expertizei, deși sunt gata, nu a putut să ne comunice prea multe.

Unul dintre învinuiți nu a contestat decizia primei instanței, însă acest aspect nu ar însemna că el colaborează cu ancheta, susține procurorul.

Potrivit procurorului, niciunul dintre cei patru indivizi reținuți nu își recunosc vina. Precizăm că șase bănuiți sunt cercetați pentru omor și dublu viol, după ce în noaptea de 4 spre 5 mai, au comis un viol. Una dintre fete era minoră, avea 16 ani. Pentru a șterge urmele infracțiunii, aceasta a fost aruncată peste balcon de la etajul șapte. Tânăra a supraviețuit și a fost dusă la spital, însă după o săptămâna a decedat. Cealaltă victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe polițiști. Unul dintre reţinuţi a comis violul în timp ce se afla sub măsura preventivă - arest la domiciliu - aplicată pentru o infracţiune de tâlhărie, comisă acum două luni. Inculpații ar risca detenție pe viață.