O femeie a murit în urma unui incendiu, iar doi copii au fost duși de urgență la spital
Social 22 ianuarie 2020, 21:18 | 1107

O femeie de 73 de ani a murit, iar doi copii au ajuns la spital în urma unui incendiu produs azi-dimineață într-un bloc din sectorul Botanica al capitalei. Pensionara care și-a pierdut viața locuia în apartamentul cuprins de flăcări, iar copiii, în vârstă de câteva luni, erau vecinii ei.

Cealaltă cameră a apartamentului situat într-un bloc de pe strada Sarmizegetusa din Chișinău era plină cu tot felul de cutii și pachete cu resturi.

În consecință, proprietara apartamentului în care a izbucnit incendiul, o femeie de 73 de ani, s-a ales cu mai multe arsuri grave și a murit în drum spre spital. De asistență medicală au avut nevoie și doi copii ai vecinilor victimei, care s-au intoxicat cu fum. Ei au fost transportați la Institutul Mamei și Copilului, unde li s-a acordat primul ajutor. Între timp, micuții, care au șapte și opt luni, au fost externați.

Proprietara apartamentului în care a izbucnit incendiul nu vorbea cu ceilalți locatari ai blocului, spun vecinii ei. Deseori era văzută aducând gunoi în locuința sa.

La fața locului au intervenit trei autospeciale. Incendiul, care a izbucnit în jurul orei șase dimineața, a fost stins în aproximativ o oră. Cauza lui urmează să fie stabilită de specialiști. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie