Image-Description
Contraprotestatarii lui Șor au acaparat jumătate din PMAN: Instigă la violență, fac grătare și dansează hora
Social 26 august 2018, 15:50 | 4765

Provocări în Piața Marii Adunări Naționale, unde la ora 14:00 a început protestul societății civile. Cu puțin timp înainte de protestul anunțat de mișcarea de rezistență ACUM, jumătate din PMAN a fost acaparată de oameni aduși organizat de prin localități, care țin discursuri instigatoare la violențe, fac grătare și dansează hora.

Printre grătare și muzică, aceștia țin discursuri agresive, precum: „Они хотят чтобы нас уничтожили!” - „Ei (protestatarii pașnici, n.r.) vor ca să fim distruși!”.

Între cele două tabere sunt două rânduri de carabinieri.

Igor Cereteu, reprezentant activ al diasporei, care a venit acasă din străinătate pentru a participa la protestul societății civile, afirmă că „scenariul pare să fie foarte urât”.

„Cum a ajuns poporul moldovenesc să fie dezbinat, despărțit de două rânduri de carabinieri - cei care vor o schimbare pentru țară și cei care au venit cumpărați cu 3 lei, pentru 10, pentru 100, nu contează. De o parte sunt oamenii lui Șor și ai mizeriilor care ne-au golit și ne-au dezbinat, iar de altă parte sunt oameni liberi, oameni cu voință, curajoși, care nu se tem. Se mobilizează tot mai mulți grăniceri, copii nevinovați, au pus în prima linie niște copii. Trist, jalnic și dureros. Îmi doresc din suflet să nu fie bătăi, vărsări de sânge, dezordini, dar scenariul pare a fi unul foarte urât. Ce se întâmplă în țara asta? Unde am ajuns? Pentru asta au murit oamenii în Transnistria, în războaie, ca să avem ce avem? Prin prostie și minciună, au organizat autobuze cu oameni fără suflet, care s-au vândut pentru 100 de lei. Tremur de nervi, de ciudă. Uitați-vă cum îndeamnă la violențe, cum provoacă. Nu fiți indiferenți, oameni buni, cei care sunteți acum acasă!”, a îndemnat Igor Cereteu.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie