Doi tineri aveau în bagaje peste zece mii de țigări
Social 28 noiembrie 2022, 15:37 | 514

O femeie a murit într-un accident rutier, ieri seara, pe o trecere de pietoni din comuna Ciorescu. O altă femeie a fost transportată la spital. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Vameșii de la Aeroportul Internațional Chișinău au depistat în bagajele unui cuplu peste zece mii de țigări. Tânăra de 25 de ani avea ascunse 250 de pachete, iar tânărul de 27 de ani, - 260 de pachete. Potrivit anchetei, produsele de tutungerie urmau să ajungă pe piața neagră din Londra. Marfa a fost ridicată, iar persoanele riscă să fie sancționate contravențional.

Doi bărbați, de 31 și, respectiv, 23 de ani, au fost condamnați la 12 și, respectiv, cinci ani de închisoare, pentru trafic de droguri, în valoare de circa 800 mii de lei. Cei doi sunt din Nisporeni și Strășeni, dar comercializau drogurile în Chișinău. Individul de 31 de ani era responsabil de preluarea cantităților inițiale de droguri, pe care le reambala în pliculețe mai mici, iar cel de-al doilea le livra la diferite adrese. În timpul perchezițiilor, pe lângă droguri, au fost ridicate peste 15 mii de pliculețe autosigilante, dozatoare și cântare. Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a dispus și achitarea, de către cei doi, a sumei care le fusese transferată pe conturile bancare. Dacă aceștia nu vor achita, apartamentul din Chișinău, care îl au indivizii, urmează să fie confiscat, se arată într-un comunicat al Procuraturii Generale.

O femeie a decedat, iar alta a ajuns la spital în urma unui accident rutier, pe o trecere de pietoni din comuna Ciorescu, municipiul Chișinău. Potrivit poliției, nenorocirea s-a produs duminică seara, în jurul orei 17. 00. Automobilul care a lovit cele două femei era condus de un bărbat de 74 de ani. În urma impactului, o femeie de 79 de ani a decedat, iar alta, de 73 de ani, a fost transportată la spital. Pe caz s-a inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Opinia ta contează. Comentează!