Jurnalul orei 17, 22 Septembrie
Jurnalul orei 17:00 22 septembrie 2022, 20:31 | 808

Prezentat de Vasile Luchianu

Doi oameni au fost spulberați de pe trotuar de un automobil, care venea cu viteză. Accidentul a avut loc în satul Congaz. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere. Atenție! Urmează imagini șocante!

Cele mai noi producții românești, premiate la Cannes, Veneția și San Sebastian, vor putea fi văzute și la Chișinău. A opta ediție a Zilelor Filmului Românesc începe astăzi cu filmul „Senatorul melcilor”. Timp de patru zile, publicul de la Chișinău va putea să vadă 20 de lucrări cinematografice. Proiecțiile vor fi urmate de discuții cu regizori, actori și critici de film.

Fondul Monetar Internaţional a dat undă verde pentru deblocarea a 27 de milioane de dolari pentru Republica Moldova, remarcând progresele realizate de autorităţile de la Chişinău în domeniul guvernanţei fiscale şi eforturilor anticorupţie. Această sumă face parte dintr-un pachet mai amplu, de 800 de milioane de dolari, pe care Guvernul îl poate accesa pe parcursul a trei ani, dacă îndeplineşte anumite condiționalități prevăzute în acordul cu FMI.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie