Ceban, acuzat că a plagiat un slogan
Politic 18 aprilie 2018, 16:25 | 4309

Socialiștii s-ar fi pomenit într-o criză de idei și le fură de la alții. De această părere sunt reprezentanții Platformei Demnitate și Adevăr, potrivit cărora, candidatul PSRM pentru funcția de primar al Chișinăului, Ion Ceban, a preluat sloganul electoral al lui Andrei Năstase, pe care acesta l-a gândit cu mult timp în urmă. Vicepreședintele formațiunii, Liviu Vovc, afirmă că ideile liderului Platformei DA sunt copiate nu doar de către socialiști, ci și de către alți oponenți politici. Ion Ceban neagă orice tentativă de furt.

De cealaltă parte, socialistul Ion Ceban susține că nu a copiat de la nimeni nimic.

Reprezentantul Platformei Demnitate și Adevăr a menționat că nu este pentru prima dată când ideile Platformei DA au fost preluate de către alți politicieni. Și-au permis să folosească mesaje gândite de alții primarul interimar Silvia Radu și premierul Pavel Filip.

În speranța că vom obține un comentariu privind situația descrisă, am sunat la persoanele vizate. Nici primarul interimar Silvia Radu, nici consilierul principal al prim-ministrului Pavel Filip nu au răspuns la telefon.

Opinia ta contează. Comentează!