Image-Description
„Realizare”: 1 milion 500 de mii de lei, pentru două toalete publice deschise în parcul Valea Trandafirilor din Chișinău
Social 20 noiembrie 2019, 12:14 | 6512

Două toalete, cu cabine pentru femei, bărbați și o cabină pentru persoane cu dizabilități, au fost deschise în parcul Valea Trandafirilor din Chișinău. Grupurile sanitare au lavoare, oglinzi și săpuniere și sunt conectate la rețeaua publică de apeduct și canalizare.

De asemenea, potrivit șefului Secției amenajare și salubrizare la Direcția generală locativ-comunală și amenajare, Vasile Efros, cele două WC-uri au fost dotate în exterior cu camere de supraveghere, pentru a minimiza riscul de vandalizare.

Funcționarul de la Primărie a mai anunțat că, în decembrie, urmează să fie date în exploatare alte două veceuri, în parcul La Izvor. La fel, și Parcul „Râșcani”, sunt în proces de construcție și amenajare două toalete publice, iar anul viitor este preconizată deschiderea a trei WC-uri în Parcul Valea Morilor, spune Vasile Efros.

Pentru construcția unei toalete publice municipalitatea alocă în jur de 750 de mii de lei. Deocamdată accesul este liber în intervalul orelor 08.00 și 22.00, însă ulterior Consiliului municipal Chișinău va stabili o taxă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie