Noi măsuri pentru prevenirea COVID-19
Social 25 martie 2020, 15:53 | 1328

În următoarele două săptămâni, transportul public din orașele Chișinău și Bălți va circula fără taxatori. Pasagerii nu vor plăti pentru călătorie, în conformitate cu o decizie luată aseară de Comisia Națională pentru Situații Excepționale, în contextul prevenirii infectării cu noul coronavirus.

ION CHICU, prim-ministru

Pentru municipiul Chișinău și municipiul Bălți, pentru următoarele două săptămâni, transportul public va funcționa fără prezența taxatorilor în interiorul mijloacelor de transport, ceea ce înseamnă că întreprinderile municipale prestatoare de servicii de transport public vor presta aceste servicii, fără a percepe bani de la pasageri.

Ion Chicu spune că măsura a fost luată pentru a limita contactul taxatorilor cu pasagerii. Totodată...

ION CHICU, prim-ministru

În municipiile Chișinău și Bălți, în stațiile pentru ambarcarea pasagerilor, vor fi plasați reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne pentru a asigura respectarea de către pasageri, dar și conducătorii mijloacelor de transport, a cerințelor instituite de către Comisie de a transporta pasageri exclusiv pe scaune.

De partea cealaltă, internauții au postat imagini care arată că și ieri, în plină epidemie de coronavirus, troleibuzele au continuat să circule supraaglomerate. Totodată, autoritățile au decis să facă modificări în structura administrativă a Spitalului Clinic Republican. Directorul spitalului Anatol Ciubotaru a fost demis din funcție, a anunțat Ion Chicu după ședința Comisiei Naționale pentru Situații Excepționale. Noul director interimar al Spitalului Clinic Republican este Andrei Uncuța. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie