Un antrenor de fitness din Hamburg face exerciții fizice cu oamenii care ies la balcon
Externe 31 martie 2020, 20:35 | 1011

Un tânăr de 19 ani din Germania a decis să ridice moralul unui întreg cartier din orașul Hamburg. Pato este instructor de fitness și a ales să-și pună meseria în practică, în plină stradă, alături de zeci de oameni care ies la balcoane. În fiecare dimineață, tânărul își îndeamnă publicul să facă sport și îi așteaptă pe toți la o ședință de fitness gratuită.

În fiecare dimineață, antrenorul de fitness mexican Pato Cervantes oferă o ședință întreagă de antrenament gratuit, pentru un cartier din orașul Hamburg, din nordul Germaniei. Prin asta, instructorul încurajează persoanele aflate în carantină să facă mișcare și să-și întărească imunitatea prin sport.

Ideea i-a venit tânărului Pato după ce a observat că, în timpul carantinei, o mulțime de oameni ieșeau la balcon să ia cina, să bea vin sau să se relaxeze în aer liber. Așa că el s-a gândit să introducă o oră de sport, dis-de-dimineață, pentru același public activ.

Cu ajutorul lui Pato, oamenii își încep dimineața cu sport, zâmbetul pe buze și o dispoziție bună. Muzica și mișcarea schimbă atmosfera în întregul cartier din Hamburg, iar oamenii adoră ideea!

Opinia ta contează. Comentează!