Studenții nu sunt încântați de decizia CNESP vizând trecerea la învățământul online
Social 23 septembrie 2021, 21:08 | 18251

Studenții nu sunt încântați de decizia de ieri a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică de a-i trece la studii online. Ei susțin că învățământul la distanță este mai puțin eficient și sunt îngrijorați în privința șanselor ulterioare de angajare.

OTILIA DANDARA, prorector al Universității de Stat din Moldova: "Studentul responsabil este responsabil în orice situație. Și dacă mai avem un cadru didactic responsabil, care utilizează corect tehnologiile moderne, pot fi obținute, la fel, rezultate. Bine, nimeni nu poate spune că nu ne-a lipsit acea comunicare interpersonală. Sigur că ne-a lipsit...Dar noi să nu uităm de faptul că trăim într-o realitate."

Un interviu mai amplu cu prorectorul Universității de Stat din Moldova, Otilia Dandara, urmăriți sâmbătă, începând cu ora 19.00, la "Jurnalul Săptămânii". Amintim că ieri Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis introducerea unor noi restricții pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Printre acestea se numără și trecerea studiilor în universități în regim online. Argumentul ministrului Sănătății, Ala Nemerenco, a fost aglomerația din transportul public.

Opinia ta contează. Comentează!