Doi tineri au fost transportați la spital după ce s-au luat la bătaie cu paznicii unui local
Social 16 ianuarie 2020, 21:49 | 1444

Doi tineri de 30 şi 31 de ani au ajuns la Spitalul de Urgenţă după ce aseară s-au luat la bătaie cu paznicii unui club de noapte din capitală. Totul a avut loc în fața unui local din sectorul Botanica. Mai mult, cei doi ar fi fost agresivi și cu medicii. După ce li s-au luat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, ambii bărbați au fugit din spital.

Bătaia s-a iscat între agenții de pază ai clubului și cei doi bărbaţi, însoțiți de două tinere, care ar fi avut un comportament inadecvat.

În consecință, doi bărbați, de 30 și 31 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost preluați de o ambulanță. Între timp, cei doi au fugit din spital.

Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție, Natalia Stati, cazul a fost înregistrat de Inspectoratul de Poliție Botanica și urmează să fie stabilite toate circumstanțele producerii lui. Totodată, se va stabili cât de grave sunt rănile suferite de toţi participanţii la bătaie, iar mai apoi va fi luată o hotărâre privind sancționarea celor vinovați. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie