În ziua de Paști, pe 19 aprilie, Jurnal TV va organiza un Teledon cu titlul ”Eroii din linia întâi: Împreună pentru voi”
Social 7 aprilie 2020, 19:44 | 2265

Jurnal TV vrea să ajute sistemul medical în lupta cu virusul ucigaș. Astfel, în ziua de Paști, pe 19 aprilie, echipa noastră va organiza un Teledon cu titlul ”Eroii din linia întâi: Împreună pentru voi”. Banii adunați vor fi folosiți la dotarea spitalelor cu echipamentele necesare.

ANA DANILESCU, producător general Jurnal TV

Acest teledon va fi organizat și adaptat la starea de criză în care se află Republica Moldova. Gazdele emisiunii vor fi în platou, păstrând evident distanța între ei și vor comunica prin skype cu donatorii sau de ce nu cu vedetele care ne vor încuraja pe toți să facem o donație în susținerea sistemului medical.

CRISTINA POHILENCO director adjunct Jurnal TV

Eroii noștri în halate albe să poată să facă față riscurilor iar cei afectați de temutul virus să aibă o șansă mai mare la viață. Banii adunați din donații vor fi folosiți pentru utilarea spitalelor cu echipamente care sunt atât de necesare în lupta cu COVID-19.

VLAD MARCOCI, prezentator Jurnal TV

Medicii au nevoie de ajutorul nostru, sistemul medical și economia inclusiv dar probabil noi putem fi acea punte de legătură dintre care au nevoie de ajutor și cei care pot dona ajutor. Așa că pe data de 19 seara vă așteptăm să ne ajutăm reciproc, să fim împreunăși da stați acasă.

DUMITRU MIȘIN, director de programe, prezentator Jurnal TV

Cred că conștientizăm cu toții, este o luptă pe viață și pe moarte la propriu la acest război. Cred că este primul război mondial la care trebuie să lupți de acasă, dar e un război la care noi nu avem instrumentele necesare. Sistemul medical din Republica Moldova e precar, are foarte multe neajunsuri și atunci trebuie să participăm și să ajutăm cu ceea ce putem.

SOFIA OBADĂ, prezentatoare Jurnal TV

Trăim vremuri complicate în care solidaritatea și empatia sunt valori cheie și cred că fiecare dintre noi indiferent de sumă face o donație pentru a ușura munca acestor eroi din prima linie care lptă zi de zi pentru viața, sănătatea oamenilor. Împreună putem reuși.

Evenimentul va avea loc pe 19 aprilie, între orele 18 și 22, la postul nostru de televiziune.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie