Bătută de familia unui polițist
Social 2 mai 2018, 20:20 | 112593

O femeie din satul Bănești, raionul Telenești, a fost doborâtă la pământ și lovită cu o lopată în cap, de către vecină. Scena de groază s-a întâmplat sub ochii unei copile de nouă ani a victimei. Soțul agresoarei este polițist, iar conflictul a apărut cu mulți ani în urmă din cauza unui mic lot de pământ. Inconștientă, victima a fost dusă la spital. Vă avertizăm că urmează imagini, care vă poate afecta emoțional. Primul a lovit în femeie polițistul, apoi soția acestuia, care a pus mâna pe lopată.

Agresorii au o părere nu prea bună despre cea lovită.

Victima este Olesea Popovici, de 33 de ani. Ea spune că este în litigiu, de aproape 7 ani, cu vecinii săi, pentru stabilirea hotarului. Recent, vecinii săi au început să dărâme peretele și să adapteze încăperea pentru animale și păsări. Peretele era în loc de gard, care despărțea curțile vecinilor. La sfârșitul lunii martie, Olesea Popovici a scris repetat la Curtea Supremă de Justiție, care i-a dat odată dreptate, însă Curtea de Apel a decis să lase neschimbată decizia.

Bătaia a început de la faptul că vecinii nu doreau să oprească reparația încăperii pentru dobitoace.

Vecinul său, polițistul Victor Cebotari spune că de vină e Olesea Popovici, iar el și-a apărat doar familia. Acum este nevoit să construiască peretele din nou, deoarece a fost scos din temelie și prăbușit chiar de familia Popovici. Vecinele însă nu i-au permis, iar din acest motiv a început conflictul. Cebotari afirmă că lotul de pământul îi aparține prin decizii de judecată.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie