Image-Description
Năstase, despre vizita lui Erdogan: Vom face să înțeleagă că aici trăiește o națiune care nu se închină pentru niște galbeni
Politic 28 septembrie 2018, 15:20 | 3085

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan ar putea fi întâmpinat cu proteste la Chișinău, dă de înțeles liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

„Este de datoria noastră să spunem nu doar lui Erdogan, dar și întregii lumi, că suntem o națiune cu demnitate și să demonstrăm că oamenii din RM sunt altfel decât acești guvernanți putred de corupți, care, atunci când li se condiționează suportul macrofinanciar cu stat de drept, democrație, cu libertate de exprimare și bunăstare pentru oameni, ei își schimbă macazul și își schimbă partenerii. Trebuie să le spunem și lui Erdogan și întregii lumi că suntem o națiune cu demnitate și nu ne închinăm, nu stăm cu mâna întinsă.

Va trebui să facem să ne audă, să înțeleagă că aici trăiește o națiune demnă, care nu se închină pentru niște galbeni, fie pentru președinție, fie pentru niște afaceri obscure cu Arena sau altceva”, a declarat Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” la N4.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie