În cadrul conferinței de presă a Platformei Demnitate și Adevăr, au fost prezentate cifre ce se regăsesc în rapoartele Curții de Conturi.

Șefa Departamentului Cadastru din cadrul Agenției Servicii Publice, Angela Matcov, a recunoscut că nu toate terenurile sunt delimitate și a adăugat că autoritățile responsabile se ocupă în prezent de acest lucru, doar că sunt alocate bugete modeste. Matcov a spus că sunt aproximativ 300 de mii de terenuri proprietate publică ce urmează să fie înregistrate. Oficiala a mai subliniat că sunt și proprietăți private nedelimitate, iar Guvernul caută bani pentru acest proces.

În altă ordine de idei, președintele Platformei Demnitate și Adevăr a fost întrebat și despre alegerile locale și parlamentare.

Andrei Năstase a fost solicitat să comenteze și un sondaj de opinie comandat recent de Partidul Democrat, în care se menționează că Platforma DA ar accede în Parlament. Anterior, Silvia Radu și reprezentanții PD au negat că ar avea un parteneriat, la fel cum a fost respinsă și afirmația despre o colaborare dintre Vladimir Plahotniuc și Igor Dodon.