Ofițerii de la Serviciul Vamal au depistat peste o tonă de alcool etilic în mașina unui bărbat din Căușeni
Social 6 decembrie 2022, 15:37 | 337

Un bărbat riscă ani grei de închisoare, după ce l-a omorât pe un altul, într-un apartament din Chișinău. Suspectul a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Poliția l-a reținut pe un tânăr din Chișinău, membru al unui grup infracțional din Germania, suspectat de trafic de droguri. În timpul perchezițiilor, ofițerii au găsit peste două mii 600 de pastile Ecstasy și 50 grame de cocaină. Tânărul, care avea rolul de curier, a fost prins pe 24 noiembrie în timp ce plasa drogurile în ascunzișuri. În privința lui a fost aplicat arestul preventiv pentru 30 de zile, la solicitarea procurorilor.

Ofițerii de la Serviciul Vamal au depistat peste o tonă de alcool etilic în mașina unui bărbat de 50 de ani. Cazul a fost înregistrat marți, în apropiere de localitatea Gâsca, raionul Căușeni. Au fost găsite mai multe recipiente pline cu alcool, fără acte ce confirmă proveniența legală a acestuia. Marfa a fost ridicată, iar investigațiile continuă în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor.

Un bărbat de 37 de ani din orașul Tighina a fost plasat în arest pentru 30 de zile, fiind suspectat de omor. Potrivit anchetei, nenorocirea a avut loc la sfârșitul lunii noiembrie, într-un apartament din sectorul Botanica. Bărbatul s-a înțeles cu o tânără de 23 de ani că cea din urmă va întreține relații sexuale cu el. Ulterior, individul și soțul tinerei ar fi consumat băuturi alcoolice, iar în urma unui conflict iscat între cei doi, suspectul le-ar fi aplicat ambilor soți mai multe lovituri cu cuțitul. În consecință, bărbatul de 30 de ani a murit, iar soția lui a fost transportată la spital. Agresorul riscă până la 15 ani de închisoare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie