Piața imobiliară din Republica Moldova cunoaște, în prezent, o creștere a prețurilor
Social 22 septembrie 2021, 09:49 | 10328

Piața imobiliară din Republica Moldova cunoaște, în prezent, o creștere a prețurilor. Directorul companiei PROIMOBIL, Vlad Musteata, a facut o analiza si ne-a comunicat ca factorul primordial al acestui impas economic este lipsa ofertelor pe piata, generata de cresterea preturilor.

Pentru a facilita creșterea tranzacțiilor si pentru a înregistra o stagnare in contextul preturilor imobiliare, autoritatile ar trebui să intreprinda masuri.

In ultimul timp, oamenii apeleaza tot mai frecvent la credite imobiliare si ipoteca, pentru a-si inlocui apartamentul vechi cu unul nou.

Republica Moldova reprezinta un punct de interes pentru investitorii străini, acest subiect a fost discutat și în cadrul primului eveniment internațional dedicat sectorului imobiliar - Moldova Real Estate Forum 2021.

După mai multe schimbări, în Republica Moldova există o tendință de trecere la o economie transparentă, iar acest lucru va spori previzibilitatea investițiilor, precum și volumul acestora.

Republica Moldova atrage tot mai multe investitii straine, iar oamenii de afaceri locali sustin si fac tot posibilul pentru a mentine o economie prospera.

Opinia ta contează. Comentează!
LIVE