Actualul președinte al României are o cotă mică, de 1,30, pentru a fi reales, potrivit site-ului unei case de pariuri. Dan Barna și Viorica Dăncilă au o cotă egală, de 6, iar Mircea Diaconu, deși este pe locul doi în ultimul sondaj IMAS privind alegerile prezidențiale, are o cotă de 25.

Dacă un parior mizează pe Theodor Paleologu sau Alexandru Cumpănașu și se produce o asemenea imensă surpriză, atunci pariorul va primi banii înapoi însutit. Pe ultimele locuri se află fostul europarlamentar Cătălin Ivan și omul de afaceri Viorel Cataramă, cu o cotă de 1.000.

Pariuri pentru prezidențiale în România

Pariorii pasionați de politică pot miza și pe prezența la vot în primul tur al prezidențialelor, existând, de exemplu, o cotă de 2 pentru o prezență mai mare de 52,5%.

Pariuri pentru prezidențiale în România

Klaus Iohannis ar fi votat de 45,3% dintre românii care ar merge la urne dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM. Pe locul al doilea în opțiunile exprimate de respondenți este Mircea Diaconu, care ar lua 16,6% din voturi.

Al treilea clasat, potrivit barometrului Europa FM, este Dan Barna cotat la 14,2%. În top urmează Viorica Dăncilă cu 12,4%.