După aproximativ jumătate de an de la moartea tânărului din Vărvăreuca, dosarul a ajuns în instanță
Social 18 iunie 2021, 17:19 | 1041

După aproape jumătate de an de la moartea tânărului de 25 de ani din satul Vărvăreuca, raionul Florești, dosarul a ajuns pe masa judecătorilor. În ianuarie, băiatul a fost lovit puternic în cap cu o bară de la haltere într-o benzinărie. A zăcut o săptămână în comă și a murit la spital. Între timp, agresorul de 28 de ani, care era beat în momentul atacului și are antecedente penale, a fost plasat în arest la domiciliu.

Informația că dosarul a fost trimis în judecată a fost confirmată pentru Jurnal TV de către procurorul de caz, Ion Prodan. Agresorul urmează să fie adus pentru prima dată în fața magistraților de la Florești, cel mai probabil, la sfâșitul acestei luni.

Anterior, familia tânărului omorât, Victor Brumă, spunea că prin obținerea unor certificate medicale, făptașul ar încerca să scape de pedeapsă. Rudele băiatului ucis speră ca procurorii și judecătorii să facă dreptate, iar cel vinovat să stea după gratii.

Nenorocirea s-a produs pe 16 ianuarie într-o benzinărie din orașul Florești. Atunci, Victor Brumă, însoțit de un prieten, a fost lovit în cap cu o bară de la haltere - lovitură care i-a provocat ulterior moartea. Agresorul s-a dovedit a fi un tânăr de 28 de ani cu antecedente penale, care, potrivit procurorului de caz, era beat în momentul atacului. El și-a recunoscut vina și riscă până la 15 ani de pușcărie.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie