Al cincilea an la rând, profesorii și studenții Facultății de Jurnalism de la USM au colectat daruri pentru copii
Social 24 decembrie 2021, 19:49 | 39925

Faptele bune nu se lasă așteptate în acest an nici la Universitatea de Stat. Împreună cu profesorii, studenții de la jurnalism au colectat zeci de daruri, haine și dulciuri în cadrul campaniei „Dăruiește Zâmbete”. Astăzi, cadourile au ajuns la un centru de plasament pentru copiii cu nevoi speciale din Hâncești.

Deja al cincilea an la rând, profesorii și studenții facultății de jurnalism de la USM colectează daruri pentru cei mici, care le așteaptă.

Dulciurile, hainele și alte cadouri au fost donate de binevoitori. Profesorii speră că acțiunea va fi o lecție utilă pentru studenți.

IGOR ȘAROV, rectorul USM: "Ne bucură mult. E un interes extraordinar atât al profesorilor, cât și al studenților. Ceea ce astăzi se întâmplă aici cu participarea colegilor de la facultatea de jurnalism e o simbioză extraordinară a suflului tânăr, a studenților cu profesorii."

VICTORIA BULICANU, decanul Facultății de Jurnalism: "Cultivarea sensibilității îmi pare astăzi un lucru extrem de important în condițiile în care, în mare parte, suntem într-un proces didactic online și se întâmplă să fim la distanță."

Toate darurile au ajuns la Hâncești, la un centru de plasament pentru copii cu nevoi speciale, fiind vorba de aproximativ 250 de fete.

ELIZAVETA IACUB, directoarea Centrului de Plasament Temporar pentru Copii cu Dizabilități din or. Hîncești: "Au fost doi ani de pandemie, oaspeți nu prea am avut, cadouri nu au fost și faptul că ați găsit timp să faceți bine, este extraordinar de frumos."

Mai târziu, studenții vor aduce zâmbete și pe fețele copiilor din nordul țării. Mai exact, la Briceni, acolo unde la fel vor livra daruri pentru un centru de plasament.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie