Denunț la CNA împotriva lui Ion Perju
Social 24 februarie 2020, 22:03 | 2233

Seful Inspectoratului pentru Protectia Mediului, Gheorghe Manjeru ar fi fost repus ilegal in functie, fara a se inscrie in concurs. Declaratia a fost facuta de catre deputatul Platformei DA, Liviu Vovc, care a depus un denunt la Centrul National Anticoruptie (CNA) impotriva ministerului Agriculturii, Ion Perju. La randul sau, responsabilii de la Minister sustin ca Manjeru a contestat in instanta legalitatea ordinului de demitere si a fost restabilit in functie.

Vovc i-a cerut ministrului Ion Perju explicații privind modul în care Manjeru a fost repus în funcție.

Parlamentarul a anunțat că a depus un denunț la Centrul Național Anticorupție și afirmă că ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului ar fi pasibil de a fi tras la răspundere penală pentru abuz de putere sau abuz de serviciu. Solicitați să comenteze acuzațile, responsabilii de la Ministerul Agriculturii au declarat că Gheorghe Manjeru a atact în instanța de judecată ordinul de demitere.

Deputatul Liviu Vovc susține că pe 25 septembrie 2019, în timpul Guvernului Sandu, șeful Inspectoratului pentru Protecția Mediului, Gheorghe Manjeru, a depus cerere de demisie din motive de sănătate. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie