Școala Profesională nr. 2 din Chișinău a organizat un spectacol gastronomic
Social 18 octombrie 2019, 00:21 | 4710

Explozie de arome la Școala Profesională nr. 2 din Chișinău. Viitorii bucătari au organizat o expoziție a celor mai alese bucate în cadrul Festivalului gastronomic „Deliciile toamnei”. Elevii s-au întrecut în a face mâncare din carne, pește, fructe și legume. Nu au lipsit nici produsele de patiserie.

De pe masă nu au putut lipsi plăcintele.

Iar pentru a face deserturi gustoase, dar și arătoase, elevii au recunoscut că au avut nevoie și de imaginație, pe lângă cunoașterea rețetelor.

Vizitatorii au rămas plăcut surprinși de bucate. Printre cei care au gustat din mâncare au fost și câțiva elevi de la o școală similară din Romania, care au venit împreună cu o profesoară de-a lor.

Festivalul gastronomic „Deliciile toamnei” este la a treia ediție. La Școala Profesională nr. 2 învață aproape 800 de elevi. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie