Jurnalul orei 17, 11 Iunie
Jurnalul orei 17:00 11 iunie 2021, 18:41 | 2145

Prezentat de Vasile Luchianu

Încă o zi cu perturbări potențiale cauzate de furtună. Meteorologii au emis și pentru astăzi „cod galben” de instabilitate atmosferică, valabil până la ora 21.00. Pe întreg teritoriul Republicii Moldova se prevăd ploi însoțite de descărcări electrice, izolat averse, vijelie și grindină.

Guvernul de la București a trimis la Chișinău încă peste 100 de mii de doze de vaccin împotriva COVID-19. Acestea sunt acordate cu titlu gratuit, ca ajutor umanitar, și reprezintă numărul de doze achiziţionate de Ministerul Sănătăţii şi livrate de compania AstraZeneca. Potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență de la București, vaccinurile au fost îmbarcate în două camioane și urmează să ajungă la Chișinău în seara zilei de astăzi.

România nu a înregistrat niciun caz de tromboze, în timp ce alte state au întrerupt sau au condiționat vaccinarea cu anumite seruri după apariția acestora. Agenția Națională a Medicamentului spune că reacțiile adverse de tip general rămân în continuare cele mai numeroase.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie