Cea de-a șasea victimă a coronavirusului, este o femeie din satul Crocmaz, raionul Ștefan Vodă
Social 2 aprilie 2020, 20:05 | 1517

Cea de-a șasea victimă a coronavirusului, despre care s-a anunțat în această seară, este o femeie din satul Crocmaz, raionul Ștefan Vodă. Acest lucru ne-a fost confirmat atât de serviciul de presă al Ministerului Sănătății, cât și de unii localnici din Ștefan Vodă. Anterior, femeia ar fi suferit o intervenție la plămâni, iar săptămâna trecută a ajuns la spitalul raional Ștefan Vodă, apoi la cel din Cășeni, pentru ca mai apoi să fie transferată la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

Marți, femeia a fost externată din Spitalul Raional Ștefan Vodă, pentru că instituția a intrat în carantină și câteva secții au fost închise. Ca să ajungă acasă, ea ar fi luat un taxi, pentru a NU interacționa cu alți oameni din transportul public. În drum spre casă i s-ar fi făcut rău, iar ajunsă la poartă a chemat ambulanța și nici nu ar fi reușit să intre în curtea casei sale.

Un consilier raional ne-a spus că femeia a fost înmormântată astăzi. La funeralii ar fi participat doar o echipă specială, în lipsa copiilor și a soțului ei. Potrivit alesului local, după ce i s-a fi făcut rău, femeia a fost dusă la Căușeni, întrucât secția de unde fusese trimisă acasă, a fost plasată în carantină.

Precizăm că satul Crocmaz din raionul Ștefan Vodă se află în carantină dinn cauza COVID-19. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie