Un copil de 14 ani s-a aruncat în gol
Social 16 mai 2019, 17:49 | 1303

Încă o tentativă de suicid printre tineri. Un adolescent de 14 ani s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc. Din fericire, el a rămas viu

Nenorocirea s-a întâmplat ieri, într-un sat din raionul Anenii Noi. Potrivit poliției, băiatul i-ar fi spus fratelui că s-a săturat de viață și a sărit în gol. Printr-un miracol, a supraviețuit și a fost transportat în stare gravă la Spitalul raional Anenii Noi. Familia acestuia este una defavorizată, în care mai sunt patru copii.

Tot ieri, un bărbat de 61 de ani a fost găsit înecat într-o fântână improvizată, într-o gospodărie din orașul Hâncești. Anchetatorii spun că pe corpul omului nu au fost depistate semne de moarte violentă. Cadavrul va fi supus unei expertize medico-legale. Din spusele vecinilor, victima obișnuia să consume băuturi alcoolice.

Iar o femeie a murit aseară după ce a fost strivită de roțile unui autocar de pe linia Chișinău - București. Polițiștii spun că victima de aproximativ 55 de ani, neidentificată deocamdată, ar fi adormit sub vehiculul care staționa. Șoferul în vârstă de 47 de ani a mărturisit că nu a văzut victima, când a pornit spre peronul Autogării Centru. În acest caz a fost deschis un dosar penal.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie