Sharon Stone a anunţat că face parte din echipa de tranziţie a lui Joe Biden
Externe 26 noiembrie 2020, 20:15 | 735

Actriţa americană Sharon Stone, care sprijină de mulţi ani acţiunile de combatere a bolilor infecţioase, a anunţat că face parte din echipa de tranziţie a lui Joe Biden. Vedeta americană, devenită celebră pentru rolul din filmul "Basic Instinct", a confirmat această informaţie în emisiunea "Extra". Sharon Stone va primi astăzi şi un premiu pentru cariera sa de ambasadoare a luptei împotriva SIDA.

Într-un interviu acordat jurnalistului Billy Bush, prezentatorul emisiunii "Extra", Sharon Stone a precizat că acum, când a intrat în a treia etapă a vieţii sale, își dorește să fie mai utilă, mai productivă.

Atunci când a lăsat să se înţeleagă că a devenit o expertă în boli infecţioase, Sharon Stone nu a glumit: actriţa activează de mulţi ani în sprijinirea cercetărilor medicale împotriva SIDA.

Joi, Sharon Stone va primi şi un premiu pentru cariera sa de ambasadoare a luptei împotriva SIDA, alături de medicul Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase şi coordonatorul grupului de lucru, pe care administraţia de la Washington l-a creat pentru a gestiona lupta împotriva noului coronavirus pe plan naţional. Vedeta a subliniat că acest premiu o face să se simtă mândră, pentru că lucrează cu doctorul Fauci de multă vreme şi a colaborat şi în alte chestiuni, în afara luptei împotriva COVID-19. Este un om extraordinar. Capacitatea lui de compasiune şi de empatie, dar şi răbdarea lui nesfârşită sunt extraordinare, a adăugat vedeta americană.

Familia actriţei Sharon Stone a fost afectată de COVID-19, după ce sora şi cumnatul ei au contractat noul coronavirus, au dezvoltat forme severe ale bolii şi au fost spitalizaţi. Actriţa a dezvăluit, de asemenea, că bunica şi naşa ei de botez au murit din cauza maladiei COVID-19, scrie Agerpres.

Opinia ta contează. Comentează!