Doi polițiști de frontieră urmăresc indiferenți cum un tânăr este bătut și atacat cu cuțitul
Social 15 ianuarie 2021, 19:58 | 1597

Caz șocant la o stație PECO din Raionul Briceni. Vânzătorul benzinăriei a fost bătut și amenințat cu cuțitul de către un client, supărat că vânzătorul a refuzat să-i dea țigări. Întreaga scenă s-a întâmplat sub ochii a doi polițiști de frontieră, care priveau impasibili în timp ce-și cumpărau bere.

Conflictul a avut loc o stație PECO din satul Criva, raionul Briceni. Agresorul, despre care oamenii din localitate susțin că ar fi un contrabandist, a venit la stația PECO să-i ceară explicații vânzătorului pentru faptul că anterior refuzase să-i vândă țigări. Atacatorul a amenințat angajații stației cu un cuțit, iar pe unul dintre ei i-a luat la pumni.

Din imagini se vede că, în timp ce individul agresiv îi lovea și amenința cu cuțitul pe operator și casier, în stația PECO se aflau doi polițiști de frontieră, care și-au achitat berea și urmăreau indiferenți scena, fără să intervină. La fața locului au intervenit polițiștii. Ei au imobilizat agresorul și persoanele care îl însoțeau. Sursele Jurnal TV susțin că atacatorul ar fi fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie