Detalii despre operaţiunea „NATAȘA”
Politic 4 martie 2019, 19:23 | 5385

Misterioasa operaţiune ”Nataşa", concepută pentru coruperea alegătorilor din regiunea transnistreană, are protagonişti cât se poate de reali. În fiecare autobuz sau microbuz venit din stânga Nistrului era câte o persoană care le dădea bani pasagerilor, după ce aceştia arătau că au votat. Primele vehicule au ajuns la destinație la ora patru dimineața. Detalii despre fraudarea scrutinului parlamentar au fost prezentate în cadrul emisiunii „60 de minute” de la postul nostru de televiziune.

În ziua de 24 februarie, din regiunea transnistreană au fost aduși la secțiile de voatre, organizat, de două ori mai mulţi alegători decât la scrutinul prezidenţial din 2016. Despre acest fapt a vorbit vicepreşedintele Platformei DA, Alexandru Slusari.

Realizatorul emisiunii, Vasile Năstase, a prezentat noi informaţii despre aşa-numita "operaţiune Nataşa", prin care mii de oameni au fost aduşi să voteze, contra plată, un anumit concurent electoral.

Potrivit lui Alexandru Slusari, reprezentanţii Blocului ACUM Platforma DA și PAS au acumulat probe de fraudă a alegerilor parlamentare din 24 februarie și acestea vor fi prezentate Comisiei Electorale Centrale şi Curții Constituţionale. Şeful PD, Vladimir Plahotniuc, şi purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Vitalie Gamurari, n-au fost de găsit pentru o reacţie.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie